Hakkımızda

radyo-logo-50Radyomuz; 129 yıllık mazisi, yüz binlerce mezunu, 14 fakülte, 11 enstitü ve 9 yüksekokulda okuyan 60.000′e yakın öğrencisiyle, Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden olan Marmara Üniversitesi adına ve büyüklüğüne yakışır nitelikte yayın yapma misyonuyla hareket etmektedir.

Tamamen öğrenci odaklı hizmet veren uygulama radyomuz, program yapım ve sunumunda, Marmara Üniversitesi’ne ait bir kurum olduğunun bilinci ve sorumluluğuyla yayın yapmaktadır.

2011 yılında yayın hayatına başlayan Radyomuzda yer alan programların içeriği, üniversitemizin, “sosyal, kültürel ve sanatsal değerlerle beslenmiş, evrensel kültür, bilgi ve teknolojiyi uluslararası düzeyde ve yüksek verimle üretir ve kullanır nitelikte öğrenci yetiştirme” ilkesine bağlı olarak, Marmara Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ve yaratıcı katılımlarıyla şekillenmektedir. Bu doğrultuda radyomuz, üniversitemiz öğrencilerinden gelecek program tekliflerine daima açıktır.

Yayın prototipleri ile program tür ve formatları konusunda, üniversitemize bağlı fakülte, yüksekokul ve diğer akademik birimlerle kurulan ilişki ve yapılan ortak çalışmalar neticesinde, radyomuz, gerçek anlamda “üniversitenin sesi” olmaya gayret ve özen göstermektedir.