Süper FM, Marmara Radyosu’nu konuk etti!

Türkiye’nin önde gelen radyo yayın kuruluşlarından olan Best FM, 27 Kasım 2015 Cuma günü Marmara Radyosu öğrencilerine kapılarını açtı. Serdar Gökalp’ın hazırlayıp sunduğu “Trafik Canavarı” adlı programa konuk olan öğrenciler, 17.00-18.00 arası yapılan yayında keyifli dakikalar geçirdi. Gerçek bir radyo programının nasıl olması gerektiğini uygulamalı olarak gören öğrenciler, programda söz alarak kendilerini tanıtma şansı buldu. Aynı zamanda Marmara Radyosu’nda kendi yapmış oldukları programları anlatma imkanına sahip olan öğrenciler, sık sık programda söz hakkı aldılar. Radyo öğrencilerinden Ayşe Gizem Ceylan, Best FM’in “Yetersiz Bakiye” adlı tiyatro oyunu için hediye bilet fırsatını anons ederken, Yarkın Girgin’in Best FM’in telefon numarasını anons ettiği anlarda keyifli dakikalar yaşandı. Yayına katılan dinleyiciler, gençlere böyle bir fırsat verildiği için memnuniyetlerini dile getirdiler. Yayın süresince ve sonrasında Serdar Gökalp’in ve Best FM ekibinin sıcak tavırları, öğrencilerin programa olan ilgisini arttırdı. Kapıya kadar uğurlanan öğrenciler, Best FM binasından memnun ayrıldı.

2 comments to Süper FM, Marmara Radyosu’nu konuk etti!

• Ceren  says:

Böyle etkinliklerin daha sık yapılması öğrenciler adına gerçekten çok önemli. Umarım tekrarlanır.

• Hamit  says:

Teşekkürler.